Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото

...
Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, отколкото
Коментари Харесай

5 зодии ще получат през пролетта това, за което са се борили с години

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, в сравнение с другите. И в действителност е по този начин – има доста хора в близост, които могат да се справят  с всичко без изпитание. А вие – даже и от десетия опит – нищо, написа Дарик.

Сега обаче отрицателното въздействие върху вашия знак завършва! Което значи, че всичко ще е изцяло друго и си коства да се подготвите авансово за това. Пролетта нивелира всичко – отрицателното въздействие на планетите, вашите лични неточности, лошият късмет и неналичието на схващане по какъв начин да приключите с всичко това вечно. Сега ще се почувствате по този начин, като че ли някой добър човек ви хваща за ръката и ви оказва помощ да излезете на ярко. Очаква ви изцяло нова действителност, която ще ви донесе напълно разнообразни събития. Това ще бъде вашата щастлива пролет!

След Пълнолунието няколко зодии ги чака специфичен интервал. Може даже да ви се коства, че всичко още веднъж се разрушава, само че това не е по този начин. Просто е пристигнало време да вършиме неща, които сте отлагали за по-добри времена, да изплатите задължения, да довършите някои задания, с цел да посрещнете октомври с чисто сърце.

Телец

Телците ще имат необикновен шанс през този интервал. Пролетта ще им помогне да слагат всичко на място. Неуспехите ще се отдръпват и ще им бъде обещано задоволително време, с цел да схванат какво да вършат с живота си. Ако преди трябваше да влагате всичките си сили за дори и за дреболии, в този момент всичко ще се случва от единствено себе си, изцяло ненадейно.

Везни

Любовта и фамилията ще господстват в живота на Везните, тъй като този знак прави много, с цел да получи щастие и шанс от ориста. И ще ги получи, просто би трябвало да изчака малко. Пролетта ви приготвя за най-важните и позитивни събития в живота и те ще се случат към края на годината.

Водолей

Вратите ще се отворят и за Водолеите. Животът не ви дава това, което желаете? Е, в този момент ще стане. Разбира се, би трябвало да поемете самодейността, да извършите нещо сами, само че има два доста значими момента. Първо, имате задоволително сили за всичко това. Второто – когато е належащо, животът ще ви помогне.

Скорпион

Скорпионът гледаше просто да оцелява досега, само че пролетта ще отмие всичко неприятно и ще ви подарява от ден на ден шанс всеки ден. Има представители на знака, които чакаха през цялата минала година най-малко дребни промени към по-добро. И в този момент пролетта може да оправи всичко, дотолкоз, че да получите всичко едновременно.

Лъв

Лъвове, в този момент настава времето, когато би трябвало да решите дали сте подготвени да измененията живота си. Някои ще го създадат с наслада, до момента в който други ще решат да вкарат в ред в това, което имат. Каквото и да решите, помощта от горната страна няма да ви накара да чакате. И скоро ще бъдете на върха. Основното нещо, което носи пролетта, е ресурс от самочувствие и устойчивост.

Инфо:флагман

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР